Service

Amarante Villas kan u vele verschillende extra services aanbieden om uw vakantie onvergetelijk te maken, of om uw gemak te dienen. Van autohuur tot een chef-kok aan huis, van een boottocht in de Algarve, tot een wandeling met een gids of een culinaire toer door Le Marche, van fietsenhuur tot aan transfer naar de villa, alles kan geregeld worden.

Hieronder een overzicht van de diverse services om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden. De services worden kort toegelicht, wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde service, neemt u dan contact op via email: info@amarantevillas.com


 Kok aan huisKok aan huis
 Heerlijke maaltijd met verse producten bereidt door een lokale kok, op traditionele wijze, of 
 door  een chef-kok uit de omgeving, tijdens uw verblijf in een van de villa's. Mogelijk in
 Portugal. De prijzen varieren van € 10,- tot € 20,- per uur plus de kosten van de
 boodschappen. Denk eraan bij het boeken uw wensen wat betreft vegetarisch eten of
 allergieën door te geven. Advies om tijdig te boeken in verband met de beschikbaarheid. 

WijnproeverijWijnproeverij
Proef de heerlijke port wijnen in het Algarve-gebied! In Portugal in de regio Porto worden de bekende port wijnen geproduceerd. De portwijnen fungeren als een echte ambassadeur van deze regio. Dit is het proeven meer dan waard! De prijzen variëren voor iedere regio, maar beginnen vanaf € 35,- per persoon. 

 

Fietsenhuur Fietsenhuur
 Lekker op de fiets de omgeving verkennen, 's avonds nog even naar het strand of de haven te  fietsen, of met de racefiets door de heuvels. Het is allemaal mogelijk tijdens uw vakantie. Een  huurfiets is zo geregeld en kan meestal worden bezorgd bij de villa. 
 Een toerrit onder begeleiding van een gids kan ook geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden  bij een van onze medewerkers!

ScootersScooter huur

Op de scooter kunt u prachtige routes rijden door de warme Algarve, langs de kust of in de stad Lissabon. Een relaxte manier om de omgeving te verkennen! Houdt in de zomermaanden rekening met beperkte beschikbaarheid.


Transfer Transfers
 Boek uw transfer bij Amarante Villas's om onbezorgd en snel vanaf de luchthaven bij uw villa te komen. De chauffeur wacht u op in de aankomsthal en brengt u snel en veilig met uw bagage  naar de villa. Informeer voor de prijs van uw transfer bij een van onze medewerkers. 
Kijk voor autohuur hier!Kooklessen Kooklessen

 Altijd al een Portugeese Cataplana willen bereiden?  Neem een kookles tijdens uw vakantie en leer de fijne kneepjes van een traditionele kok! Na het koken mag al het lekkers natuurlijk geproefd worden. De mogelijkheden varieren van  een halve dag les tot een meerdaagse cursus. Prijsindicatie: €100 voor een halve dag. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Douro trip Douro trip
 Verken de Douro rivier per boot, proef onderweg een heerlijke wijn uit deze regio, geniet van  een lunch op de boot terwij de groene hellingen met de wijngaarden aan u voorbij glijden.
 De boot volgt de kronkelige rivier en brengt u op prachtige plekjes!
 Uiteraard alleen mogelijk in het noorden van Portugal.