Villa Vale a Pena - Carvoeiro

Villa Vale a Pena - Carvoeiro

Villa Vale a Pena: Maximaal 40 personen - 11 ruime appartementen - 16 slaapkamers - privé zwembad
Deze mooie villa ligt net buiten het gezellige centrum van Carvoeiro. Vanaf het moment dat u het terrein van deze villa betreedt, voelt u een authentieke strandsfeer. Elf ruime appartementen zijn gebouwd rondom het zwembad en de lounge van het resort en creëren een zeer privé en ontspannen omgeving.

Geen kosten noch moeite zijn gespaard bij de bouw van het gebouw van de appartementen met één en twee slaapkamers vanaf 110 m². tot 150 m². Elk van de ruime en van airconditioning voorziene appartementen bevat moderne gemakken; van grote woonkamers en volledig uitgeruste keukens en privépatio's tot het zwembad, loungebedden en barbecueruimte in de gemeenschappelijke ruimte. Onze vriendelijke huishoudsters zorgen ervoor dat uw appartement spic en span blijft terwijl u geniet van uw vakantie in de Algarve!

Interesse om de villa te huren voor maximaal 40 personen? Klik hier: Villa Vale a Pena 40 personen
Interesse om de villa te huren voor maximaal 32 personen? Klik hier: Villa Vale a Pena 32 personen

De villa is perfect om de 11 appartementen samen te huren voor maximaal 40 personen. Op die manier kan uw groep genieten van het zwembad zonder de aanwezigheid van andere mensen. Bij het zwembad is er een zeer mooie gemeenschappelijke ruimte, ligbedden, parasols en mooie sofa's. Het zwembad heeft mooie ingebouwde treden voor gemakkelijke toegang tot het zwembad.

Vanaf verschillende appartementen op de eerste verdieping heeft u een prachting uitzicht op zee.

Villa Vale a Pena is ook een perfecte locatie voor overwinteraars of evenementen zoals bruiloften, sportreizen en andere dergelijke.