Villa Vale a Pena - Carvoeiro

Villa Vale a Pena - Carvoeiro

Villa Vale a Pena: Maximaal 40 personen - 11 ruime appartementen - 16 slaapkamers - privé zwembad
Deze villa beschikt over elf ruime appartementen en ligt net buiten het bruisende centrum van Carvoeiro. Vanaf het moment dat u ons terrein binnenstapt proeft u de authentieke strandsfeer. De elf ruime appartementen zijn gebouwd rondom het zwembad en de gemeenschappelijke ruimte.  

Alle appartementen beschikken over comfort, zoals ruime woonkamers met volledig uitgeruste keukens, airconditioning in de (één en twee) slaapkamers (vanaf 110 m² tot 150 m²) en privé patio's. Onze vriendelijke huishoudsters zorgen ervoor dat uw appartement spic en span blijft terwijl u geniet van uw vakantie in de Algarve! Het management is in handen van Amarante Villa's, waardoor we de kwaliteit te alle tijde kunnen waarborgen. 

Er is een mogelijkheid om te ontspannen bij het zwembad met ligbedden, parasols en mooie sofa’s de gemeenschappelijke ruimte of door een bezoek te brengen aan pittoreske vissersdorpjes in de omgeving. Vale a Pena is gelegen in een privé omgeving. Wel wordt er verwacht dat geluidsdragers op een dusdanig niveau worden gebruikt dat ze geen overlast veroorzaken voor omstanders.

De villa is geschikt om volledig af te huren en heeft een capaciteit van maximaal 40 personen.
Interesse om de villa te huren voor maximaal 40 personen? Klik hier: Villa Vale a Pena 40 personen
Interesse om de villa te huren voor maximaal 32 personen? Klik hier: Villa Vale a Pena 32 personen

Vanaf verschillende appartementen op de eerste verdieping heeft u een prachting zeezicht!

Villa Vale a Pena is ook een perfecte locatie voor overwinteraars of evenementen zoals bruiloften, sportreizen en dergelijke!