Villa Vale a Pena - Carvoeiro

Villa Vale a Pena - Carvoeiro

Villa Vale a Pena: Maximaal 40 personen - 11 ruime appartementen - 16 slaapkamers - privé zwembad
Deze villa beschikt over elf ruime appartementen en ligt net buiten het bruisende centrum van Carvoeiro. Vanaf het moment dat u ons terrein binnenstapt proeft u de authentieke strandsfeer. De elf ruime appartementen zijn gebouwd rondom het zwembad en de gemeenschappelijke ruimte.  Ook is er een buitenjacuzzi waar u gebruik van kunt maken en een nieuwe sauna voor 6-8 personen.

Alle appartementen beschikken over comfort, zoals ruime woonkamers met volledig uitgeruste keukens, airconditioning in de (één en twee) slaapkamers (vanaf 110 m² tot 150 m²) en privé patio's. Onze vriendelijke huishoudsters zorgen ervoor dat uw appartement spic en span blijft terwijl u geniet van uw vakantie in de Algarve! Het management is in handen van Amarante Villa's, waardoor we de kwaliteit te alle tijde kunnen waarborgen. 

Er is een mogelijkheid om te ontspannen bij het zwembad met ligbedden, parasols en mooie sofa’s de gemeenschappelijke ruimte of door een bezoek te brengen aan pittoreske vissersdorpjes in de omgeving. Vale a Pena is gelegen in een privé omgeving. Wel wordt er verwacht dat geluidsdragers op een dusdanig niveau worden gebruikt dat ze geen overlast veroorzaken voor omstanders.

De villa is geschikt om volledig af te huren en heeft een capaciteit van maximaal 40 personen.
Interesse om de villa te huren voor maximaal 32 - 40 personen? Klik hier: Villa Vale a Pena 32 - 40 personen

Villa Vale a Pena Carvoeiro - Algarve

Vanaf verschillende appartementen op de eerste verdieping heeft u een prachting zeezicht!
Large villa in Carvoeiro - Algarve

Villa Vale a Pena is ook een perfecte locatie voor evenementen zoals bruiloften, sportreizen, yogaretreats en dergelijke!