Luxe villa huren Florence

Luxe villa huren Florence

Luxe villa huren in Florence
Als u een luxe villa wilt huren in Florence bent u op het juiste adres. Amarantevillas is specialist in de verhuur van villa's in Toscane en we hebben een prachtig aanbod van luxe villas in de omgeving van Florence. Florence wordt regelmatig het "kleine Rome" genoemd. Wat Amarantevillas betreft is deze term zeker op zijn plaats. Het oude centrum van Florence heeft zoveel moois te bieden, dat een dagtrip absoluut onvoldoende zal zijn om deze stad te ontdekken. De schoonheid van de oude gebouwen, de prachtige pleinen, schitterende musea en de hele sfeer in de stad is absoluut van topklasse. 

Huur uw luxe villa in de omgeving van Florence
Amarantevillas biedt geweldig mooie villa's aan in de omgeving van Florence. Uiteraard in de Chianti, maar ook in de dorpjes en stadjes dicht bij Florence. Denk daarbij aan Vinci, Greve in Chianti, Empoli, Prato en Impruneta. U kunt op onze website direct zoeken in deze regio onder de tab "zoek en boek". Bekijk hier direct de luxe villa's in de regio van Florence. 

Villa huren Florence met privezwembad?
Al onze villa's hebben een privezwembad, dus ook in de omgeving van Florence. Je kunt een villa niet luxe noemen als het geen eigen prive zwembad heeft toch? Dit is wat Amarantevillas betreft een minimale term voor luxe. De villa's met prive zwembad kunt u zeer eenvoudig huren. U kunt op de website zoeken naar de juiste villa via de knop "zoek en boek" . Uiteraard kunt u ook ons klantvriendelijke team vragen naar de beste mogelijkheden voor uw gezelschap. Wellicht is voor u privacy erg belangrijk, of wilt u juist dicht bij een dorpje of een stadje verblijven, terwijl u toch van de luxe en vrijheid van een privezwembad wilt genieten. Al dit soort vragen kunt u stellen aan ons verkoopteam. 

Bekijk hier alle luxe villa's in de omgeving van Florence!