Eigenaren

Eigenaren

Villa's met een privé zwembad in Portugal - Algarve - Lissabon - Noord-Portugal
Amarante Villas is altijd op zoek naar eigenaren in Portugal die in het bezit zijn van een villa met een privézwembad. Onze contracten zijn voor beide partijen zo eerlijk mogelijk. We leggen onze werkwijze graag aan u uit. Indien nodig kunnen wij u ook adviseren over eventuele verbeteringen aan uw villa, zodat u het maximale resultaat uit uw verhuur kunt halen. Onze speerpunten zijn service, kwaliteit en directe communicatie met de klanten en eigenaren. 

Bent u in het bezit van een villa en wilt u deze verhuren? 
Bent u in het bezit van een villa in Portugal en wilt u deze verhuren via Amarante Villas? Stuur ons een bericht met de link naar uw villa of stuur ons enkele foto's, inclusief een korte beschrijving naar: info@amarantevillas.com.  Voel u vrij om te vertellen waarom uw villa bijzonder is en informeer ons over de speciale voorzieningen in uw villa zoals, een zwembadverwarming, airconditioning, Wifi, uw tuin of andere faciliteiten die uw villa aantrekkelijk maken voor klanten. Wij reageren zo spoedig mogelijk en contact met u opnemen voor een vergadering of bezoek. 

Waarom zou u samen willen werken met Amarante villas? Om het volgende:

 

  

 

  

Check Amarante

 


GEEN VERHUUR, GEEN KOSTEN

 

 

Wij vragen huiseigenaren niet om ons vaste kosten te betalen. U betaalt pas na de verhuur van uw vakantiewoning.

     

Check Amarante

 

 
FINANCIËLE ZEKERHEID

  

U hoeft zich geen zorgen te maken over de betalingen: wij betalen voorafgaand de volledige huurprijs op elke bankrekening dan ook.

     

Check Amarante

 


PROFESSIONELE FOTO'S EN EEN DRONE VIDEO

 

 

Voor een hoge bezetting is onder andere de presentatie erg belangrijk. Daarom stellen we voor u een fotogalerij op en een gedetailleerde huisbeschrijving in minimaal vier talen. Afhankelijk van uw contract is er ook een gratis drone video bij inbegrepen. 

  

 

  

Check Amarante

 


PERSOONLIJKE VILLAMANAGER

  

Aan elke villa is een villamanager uit de regio gekoppeld, die bekend is met de omgeving en de regels. Hij is beschikbaar voor eventuele vragen en advies. 

     
Check Amarante 


WERELDWIJDE PROMOTIE

 

 

Promotie via onze eigen websites, partner websites waaronder Homeaway, Tripadvisor, Airbnb, etc, onze gespecialiseerde bureaus, touroperators, nieuwsbrief, direct mail en social media. We zullen miljoenen vakantiegangers bereiken. 

 

 

 

  

 


ONLINE BOEKINGKALENDER EN INTRANET

  

De beschikbaarheid van uw vakantievilla wordt in één kalender bijgehouden. U vindt alles wat u nodig heeft in één overzicht en hoeft zich nooit meer zorgen te maken over dubbele boekingen.

     

Amarante check

 


TOT 100% VERGOEDING VOOR EEN ANNULERING

 

 

Als een boeking wordt geannuleerd en u deze niet meer aan iemand anders kunt verhuren in dezelfde periode, ontvangt u van ons een vergoeding.

 

 

 

  

Amarante check

 


AL-LICENTIE VOOR UW WONING

  

Wij kunnen de AL-licentie voor uw woning regelen. Ook is het mogelijk om deze onder onze bedrijfsnaam te registreren. 

     

Amarante check

 


KORTINGEN OP ONZE VILLA'S

 

 

Als huiseigenaar heeft u recht op 10% korting op alle villa's van Amarante Villas.

 

 

 

  

 

DE SCHADE WORDT GEDEKT

  
  

Al onze gasten betalen borg. In het geval van schade houden we de borg in. Bang voor jongelui of dergelijke die de boel verstoren? Wij controleren dit op het moment van de boeking, dus dat is geen enkel probleem!

     

 


VIllAMANAGEMENT VOOR EIGENAREN

  

 

 

We hebben alle villa's in ons eigen beheer, zodat u verzekerd bent van onze service. Daarnaast worden alle villa's regelmatig onderhouden om te voldoen aan de juiste kwaliteitsnormen, inclusief villamanagement, schoonmaak en onderhoud. Om u gemoedsrust te garanderen zijn wij 24/7 bereikbaar voor noodoproepen. 

     

Check Amarante

 


SERVICE

  

Inchecken / uitchecken, levering van sleutels, onderhoud van het huis, schoonmaak, linnengoed en wasgoed en wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen.


En om nog veel meer redenen!
Natuurlijk kunnen we nog veel meer zeggen over onze bedrijfsvoering, onze manier van werken, onze persoonlijke aanpak, et cetera.
We denken dat het beter is om u het totaalpakket uit te leggen tijdens een persoonlijk gesprek, volledig gericht op uw situatie. We kijken er naar uit om een succesvolle en langdurige relatie met u aan te gaan!

Neem gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail.