Luxe villa huren Pisa

Luxe villa huren Pisa
Heeft u interesse in een moderne, luxe villa in de omgeving van Pisa? U huurt bij Amarante Villas altijd het beste! Wij hebben prachtig aanbod van luxe villas in de omgeving van Pisa. Al onze villas hebben een privezwembad. Pisa is bij de meeste mensen vooral bekend vanwege "de toren van Pisa". Deze "scheve toren" staat zeer schuin en lijkt vanuit sommige hoeken bijna om te vallen. Maar naast de toren en de prachtige kathedraal met doopkapel zijn er nog andere aantrekkelijke aspecten aan deze stad. De villa heeft een gezellige winkelstraat met vele goede restaurantjes waar u heerlijk kunt genieten van echte Italiaanse pasta en goede wijn. Ook vliegen er tegenwoordig een aantal budget vliegmaatschappijen op Pisa airport. (Aeroporto Internazionale Galileo Galilei)
Villa huren Pisa 

Verhuur van luxe villa's in de omgeving van Pisa
Amarantevillas biedt prachtige en luxe villa's aan in de regio van Pisa. Soms ondergedompeld en het glooiende Toscaanse landschap, of juist op korte afstand van zee en strand. Wie graag een villa wil huren in de regio van Pisa is bij ons aan het juiste adres. De villa's worden zeer regelmatig bezocht en gecheckt op kwaliteit en onderhoud. Daarnaast kunt u bij ons ook eenvoudig extra zaken regelen zoals een huurauto, wijnproeverij, kok aan huis, etc. 
Pisa-villa-kookles 

Extra service in uw luxe villa in Pisa
Veel mensen kunnen volop genieten van een luxe villa met privezwembad, maar Amarante Villas biedt graag meer. Om uw vakantie nog meer inhoud en glas te geven is een wijnproeverij of kok aan huis echt een goede ervaring. Ook is het mogelijk om van een echte Italiaanse kok kookles te krijgen. U vergeet nooit meer hoe u echte spagetti moet klaarmaken of hoe u de beste lasagne kunt maken. Kortom, voor het regelen van de beste vakantie kunt u ons vragen om advies. Wij zorgen er graag voor dat u de vakantie van uw dromen zult beleven en dat het een onvergetelijke herinnering zal worden. Uw luxe villa in Pisa huurt u dus bij Amarantevillas. 
 

Bekijk alle luxe huurvilla's in de regio Pisa

Luxe villa Pisa