Over Amarante Villas

Over Amarante Villas


Amarante Villa’s
Amarante villas is gespecialiseerd in de verhuur van luxe villa’s in Portugal en Italie. In Portugal met name de Algarve, de regio van Lissabon en het noorden van Portugal. (boven Porto). In Italie hebben we exclusieve villa’s in Toscane en Umbrie, maar ook in Le Marche, Ligurie en Sicilie. Alle villa’s zijn voorzien van een privézwembad en voldoen aan minimale kwaliteitsnormen.

Het ontstaan:
Amarante Villa’s is ontstaan vanuit een droom. Een droom om niet persé de grootste aanbieder van vakantievilla’s te worden, maar wel de beste. In het begin hebben we een aantal verschillende bestemmingen ontwikkeld. We zijn begonnen met Italie, Frankrijk, Portugal, Spanje, Kroatie en Griekenland.

De ontwikkeling:
Al snel was er over de gehele breedte succes. Toch heeft ons hart altijd in Portugal en Italië gelegen. Sinds enkele jaren zijn we daarom om sterk gericht op de villa’s in Portugal (ruim 300 villa’s) en Italie (ruim 260 villa’s), om zo een nog betere service te kunnen bieden. We wilden ons echt 100% richten op kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om de vakanties naar Spanje, Frankrijk en Kroatie door een partner van ons te laten uitvoeren en ontwikkelen. (www.ambiantvillas.com)

Betrouwbaarheid:
Als klant is niets zo vervelend om bezorgt te moeten zijn of een villa wel bestaat, of de betaalde gelden wel juist worden verwerkt en of uw vakantie wel goed geregeld is. Daarom hebben wij na verloop van tijd besloten om ons aan te sluiten bij stichting SGR. Dit betekent dat uw geld veilig is. Zelfs bij financieel onvermogen zijn uw reisgelden verzekerd. Uw vakantie wordt dan alsnog uitgevoerd of u ontvangt uw geld retour. Amarante is gelukkig een gezonde organisatie, maar vindt dat u als klant zekerheid moet kunnen hebben over de betaalde huur. Vandaar ons lidmaatschap bij de SGR, zodat uw geld altijd 100% veilig is.

Continuiteit:
Ook vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit te garanderen valt. Daarom moet bijv. een villa in het noorden van Portugal aan minimale eisen voldoen, waar ook de villa’s in de Algarve aan moeten voldoen en ook in Toscane en Umbrie. Door middel van heldere afspraken met eigenaren, afspraken over onderhoudswerkzaamheden, het controleren of de afspraken worden nagekomen, het aannemen van de juiste villa’s, is de kwaliteit van de villa’s erg hoog en proberen we de klant een optimaal gevoel van tevredenheid mee te geven. Ook regelen we alles rondom kok aan huis, autohuur, wijnproeverijen en andere service zaken. Deze zaken dragen enorm bij aan het vakantieplezier.

Ons team:
Inmiddels is Amarante uitgegroeid tot een volwassen organisatie en zijn in alle belangrijkrijke regio’s mensen (vaak vrienden) voor ons werkzaam die villa eigenaren bezoeken, contracten afsluiten, kwaliteit checks uitvoeren, klanten ontvangen en tijdens vakantie ondersteunen, zorgdragen voor kloppende routebeschrijvingen, etc. Ook ons verkoopteam is kundig en bezoekt zo vaak mogelijk de villa’s, de omgeving en de verantwoordelijke mensen.

Toekomst:
Wat kunt u van Amarante Villa’s verwachten in de toekomst? We blijven doorgaan op de ingeslagen weg. Service, kwaliteit en klanttevredenheid blijven enorm belangrijk. Door ons inmiddels grote netwerk zijn we in staat om snel en accuraat te reageren en onze kwaliteit op hoog niveau te houden. We willen naast de bekende regio's in Portugal en Italie ook wat minder bekende streken opnemen in ons aanbod. Denk hierbij voor Italie bijv. aan Puglia en Le Marche. In Portugal aan Troia en de regio van Viana do Castelo. De droom waar het mee begon, is nog steeds niet afgelopen. Verbetering is altijd mogelijk. We gaan voor het beste! 

Hartelijke groet,

Arvid en Nelleke Evers (oprichters en eigenaren van  Amarante Villa’s)

Uiteraard is Amarante lid van de Stichting Garantie Reisgelden (SGR). Uw reisgelden zijn dus altijd veilig en verzekerd voor u, met de SGR garantie!
SGR LOGO AMARANTE