Over Amarante Villas

Amarante Villa’s
Amarante villas is gespecialiseerd in de verhuur van luxe villa’s in Portugal. Met name in de Algarve, de regio van Lissabon en het noorden van Portugal (boven Porto). Alle villa’s zijn voorzien van een privézwembad en voldoen aan de minimale kwaliteitsnormen.

Het ontstaan
Amarante Villa’s is ontstaan vanuit een droom. Een droom om niet persé de grootste aanbieder van vakantievilla’s te worden, maar wel de beste. In het begin hebben we een aantal verschillende bestemmingen ontwikkeld. We zijn begonnen met Italië, Frankrijk en Portugal. Al snel bleek de bestemming Portugal het beste bij ons te passen, het is een fantastisch land en een geweldige vakantiebestemming! Daarom zijn we daar nu geheel op gefocust.

Continuiteit
Ook vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit te garanderen valt. Daarom moet bijv. een villa in het noorden van Portugal aan minimale eisen voldoen, waar ook de villa’s in de Algarve aan moeten voldoen. Door middel van heldere afspraken met eigenaren, afspraken over onderhoudswerkzaamheden, het controleren of de afspraken worden nagekomen, het aannemen van de juiste villa’s, is de kwaliteit van de villa’s erg hoog en proberen we de klant een optimaal gevoel van tevredenheid mee te geven. Ook regelen we alles rondom kok aan huis, autohuur, wijnproeverijen en andere service zaken. Deze zaken dragen enorm bij aan het vakantieplezier.

Ons team
Inmiddels is Amarante uitgegroeid tot een volwassen organisatie en zijn in alle belangrijkrijke regio’s mensen (vaak vrienden) voor ons werkzaam die villa eigenaren bezoeken, contracten afsluiten, kwaliteit checks uitvoeren, klanten ontvangen en tijdens vakantie ondersteunen, zorgdragen voor kloppende routebeschrijvingen, etc. Ook ons verkoopteam is kundig en bezoekt zo vaak mogelijk de villa’s, de omgeving en de verantwoordelijke mensen.

Toekomst
Wat kunt u van Amarante Villa’s verwachten in de toekomst? We blijven doorgaan op de ingeslagen weg. Service, kwaliteit en klanttevredenheid blijven enorm belangrijk. Door ons inmiddels grote netwerk zijn we in staat om snel en accuraat te reageren en onze kwaliteit op hoog niveau te houden. We willen naast de bekende regio's in Portugal ook wat minder bekende streken opnemen in ons aanbod. Denk hierbij aan het schiereiland Troia. De droom waar het mee begon, is nog steeds niet afgelopen. Verbetering is altijd mogelijk. We gaan voor het beste! 

Hartelijke groet,

Arvid en Nelleke Evers 
(oprichters en eigenaren van  Amarante Villa’s)