Luxe villa huren Noord Portugal

Luxe villa huren Noord Portugal

Luxe villa huren in het noorden van Portugal
Amarantevillas heeft prachtige en luxe villa's te huur in het noorden van Portugal. (Minho regio) Het noorden van Portugal heeft zo ongelofelijk veel moois te bieden, maar is bij het grote publiek relatief onbekend. Juist dat aspect maakt het noorden van Portugal zo aantrekkelijk voor veel mensen. De villa's in het noorden van Portugal zijn van zeer goede kwaliteit en vaak zeer luxe. De regio is vanouds het rijke gedeelte in Portugal. U kunt hier dan ook het meest kerken, kastelen, kathedralen en andere historische gebouwen vinden. De tijd lijkt hier een poosje te hebben stilgestaan.

De mensen zijn hier bijzonder vriendelijk en haast lijkt men hier niet te kennen. Het eten is een van de belangrijkste aspecten van het leven en de kwalteit van het eten is dan ook buitengewoon goed. Dicht bij de kust, in plaatsen zoals Viana do Castelo, Esposende, Caminha, etc kunt u zeer verse vis kopen of eten in een restaurant. Maar let op, bestel maar een half portie, want anders heeft u teveel! De kosten voor het eten in een restaurant liggen nog een stuk lager dan in de Algarve of bij Lissabon. Genieten dus! 

Minho regio Portugal     
(Minho = regio in het uiterste noord westen van Portugal, tegen Spanje aan)

Luxe vakantievilla's met privezwembad in het noorden van Portugal
Ook hier biedt Amarantevillas luxe villa's aan met privezwembad van bijzonder hoog niveau. De kwaliteit van de villa's is uitstekend. Alle villa's hebben een privezwembad en bieden privacy. In het noorden van Portugal duurt de zomer van begin juni t/m eind september. Maar ook in april, mei en oktober is het zeer goed toeven in de Minho regio. Veel van de zwembaden hier hebben een elektrische pool cover wat veilig is voor de kleine kinderen. 

Minho regio 

(De ligging van de bekendste plaatsen in de Minho)

De bekende plaatsen in de Minho zijn Viana do Castelo, Braga, Ponte de LIma, Caminha en Valenca. U kunt hier de luxe villa's in de Minho bekijken. U kunt uiteraard ook aan ons deskundige team vragen om advies over de villa en de regio. Ons team is gespecialiseerd in villa's in Portugal en gaat zeer frequent de villa's bezoeken en inspecteren. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard bent u ook vrij om zelf lekker ontspannen te zoeken naar de beste mogelijkheden. U kunt de villa(s) van uw voorkeur toevoegen aan uw favorieten en dan later rustig de villa's vergelijken. Als u persoonlijk advies wenst kunt u bellen naar 0031- (0) 87 784 2913 (€ 0,80 p/m) of mailen naar info@amarantevillas.com.