Villa Saumane

Beoordeling8,8
1-8 | 4 | 2

Wisseldag

zaterdag

Check-in: 16:00u, Check-out: 10:00u

9

"Prachtige villa"

september 2019 Wij hebben twee fijne weken gehad in de villa. De villa heeft prachtig uitzicht op de omgeving, is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten van het zwembad met de tuin en terrassen. Je kan hier goed uit de voeten en genieten van de rust. Extra pluspunt vonden wij het gebruik van de bbq en de wasmachine.

Mevr. Femke Maat

9

"Fijne plek"

augustus 2019 Prachtig gelegen vakantiehuis. We hebben genoten van de rust in de ruime tuin rond het zwembad. De hele lokatie ademt Provence. Aanrader!

Pieter

9

"Heerlijk vakantiehuis"

juli 2019 De villa voldeed aan alle verwachtingen en zoals op de foto's te zien is. Groot huis met voldoende ruimte binnen en buiten.4 ruime slaapkamers en 2 badkamers met goede bedden. Het huis ziet er van binnen gezellig uit en buiten is het eveneens mooi. Groot terras met veel schaduw en goed meubilair. Ook om het zwembad heen voldoende ruimte om heerlijk te vertoeven, voldoende ligbedden en goede parasols. De conditie van alle spullen in en om het huis is zeer goed (wat niet altijd het geval is in vakantiehuizen) en dit is zeer prettig. De tuin is er mooi en je kan zien dat er veel zorg aan wordt besteed. Mooie lavendelstruiken en blauwe regen. Mooi uitkijk vanaf zwembad en terras naar de heuvels in de omgeving. Park zelf is mooi aangelegd en heel rustig. Tennisbaan is altijd te gebruiken en het grote zwembad schoon en rustig.
Kortom heerlijk vertoeven in een omgeving waar zeer veel te doen is1

Mevr. Ireen Stal

9

"villa vaucluse"

september 2018 We hebben heerlijk genoten van het mooie huis en park.
Een kleine opmerking voor de poetsdienst: de deuren, zeker die van toiletten mee afvegen elke poetsdienst.

Mevr. Ingrid Nouwen

8

"Verblijf eind augustus 2018"

augustus 2018 Praktische villa met alle voorzieningen die je nodig hebt. Zwembad was heel aangenaam, goede temperatuur van het water en ligzetels waar je kon relaxen. Er was ook een gasbbq aanwezig wat ook een pluspunt was. Contact met de receptie verliep ook heel vlot, broodjesservice was ook een voordeel.

Mevr. Kathleen Lamers

Prijs bekijken