Villa Bienvenue

Beoordeling9,6
1-8 | 4 | 2

Wisseldag

Flexibel

Check-in: 16:00u, Check-out: 10:00u

10

"Prachtig verblijf!"

juli 2022 Wij verbleven van 2 tot en met 16 juli in villa Bienvenue. We houden er aan om u van harte te bedanken voor het verschaffen van dit prachtige verblijf. Villa Bienvenue bood ons alles wat we maar konden verwachten. We merkten dat u dit verblijf met hart en ziel onderhoudt en we hebben dan ook alle respect aan de dag gelegd voor het materiaal, de meubelen en het huis. Het was gewoon leuk dat er voldoende eetservies voorradig is, dat het huis perfect onderhouden is om nog te zwijgen over de prachtige tuin, het zwembad, de indeling van het het huis etc. We waren er meteen in vakantie en konden er twee zorgeloze weken doorbrengen met onze kinderen en kleinkinderen. Hartelijk dank dat u ons deze ervaring hielp bezorgen d.m.v. uw prachtige verblijf.

Degraeve

10

"Heerlijk vakantiehuis"

augustus 2021 Het eerste dat opvalt bij villa bienvenue is de ruimte. Een grote open living met plaats voor iedereen, 4 volwaardige slaapkamers en een wasruimte waar het babybedje een eigen plaatsje inneemt.
Keuken en badkamer zijn van alle gemakken voorzien. In de keuken is een extra diepvries aanwezig!
De badkamers zijn wat verouderd, hier valt vooral op dat het huis wel echt puur voor verhuur bestemd is en niet in handen van privé-eigenaars. Alles was wel mooi gepoetst.

De leuk afgesloten groene tuin met het heerlijke zwembad is de troef van het huis.

Vanuit het villapark kan je langs een trapje tot aan de Ardèche wandelen. Neem zeker watersandalen mee!

Mevr. Ellen Bastiaansen

8

"Nette villa"

juli 2021 Villa Bienvenue is schoon, netjes en compleet ingericht. Bij veel huurhuizen is dat vaak anders, maar hier dus alles schoon en netjes. Alle afspraken t.a.v. de boeking zijn keurig nagekomen. Wel duidelijk hier en daar wat kleine beschadigingen maar dat is logisch. Als je de bedden laat opmaken voor aankomst zullen meestal de kamers beneden gebruikt worden. Een van de vier bedden beneden (tuinkamer, muurkant) was aan vervanging toe. Dat was duidelijk een bed dat veel gebruikt was en waar je alleen in de holte in het midden kon liggen. De overige bedden waren prima.
Badkamers zijn goed en netjes. Een enkel haakje extra voor de handdoeken zou fijn zijn, evenals een plankje IN de douche. Maar drogen van handdoeken doen je toch het beste buiten aan het wasrek (al of niet na wassen).
De tuin en zwembad waren keurig onderhouden. Tijdens ons tweeweekse verblijf is aan beide aandacht besteed. De tuin is vrijwel geheel omsloten door hoge heggen en struiken zodat je eigenlijk overal vrij zit.
De broodjesservice is ruim (tot 12.00 kan je afhalen, dus uitslapen kan ook....). Wat nog leuk zou zijn is als vanuit het park ook een aantal niet-voor de hand liggende activiteiten zouden worden voorgesteld. De markten, grotten en kano's kent iedereen wel. Maar juist de iets andere dingen meer aandacht geven zou iets toe kunnen voegen (desnoods iets verder rijdend, zoals Orange, Avignon of de Pont du Gard)...

Dhr. A.M. Hess

10

"Villa Bienvenue"

juli 2021 Zeer mooie, ruime en goed onderhouden villa. Ruim zwembad, water mag iets warmer. Zeer goede internetverbinding, digitale TV, goede airco, ruime terrassen, mooie tuin met veel privacy. Residentiële omgeving.

Dhr. Benedikt Clarisse

10

"Genoten in villa Bienvenue!"

september 2020 Net als twee jaar geleden hebben we ook dit jaar weer enorm genoten in Villa Bienvenue. De royale tuin met privé-zwembad en jeu de boules-baan biedt heel veel privacy. Ook heel fijn was de airco in alle slaapkamers en de grote televisie met Nederlandse zenders. We gaan voor volgend jaar weer boeken!

E.G.

9

"Prima villa"

augustus 2019 We hebben een heerlijke week gehad, prima villa, fijne tuin en zwembad, aardige en behulpzame beheerders, helemaal goed.

Fam. Annemieke De Koster

Prijs bekijken