Casa Vista 10

Beoordeling9,2
1-10 | 5 | 5

Wisseldag

zaterdag

Check-in: 14:00u, Check-out: 10:00u

9

"Spectaculaire plek"

april 2017 Casa Vista 10 ligt op een spectaculaire plek, vlakbij het stadje Sesimbra. De eigenaren, die naast/onder de villa wonen zijn uitermate behulpzaam en sympathiek, zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn.
Het grote huis biedt meer dan voldoende ruimte voor twee gezinnen, met een eigen badkamer bij iedere slaapkamer. Het enige dat op deze mooie villa is aan te merken is de kwaliteit (niet de kwantiteit ;-) van de badkamers. Als je wat langer bent dan gemiddeld zijn de douches wat krap.

Dhr. R Buiter

9

"Casa Vista "

juli 2015 Casa Vista doet haar naam alle eer aan: het zicht op zee, natuurgebied en stadje is geweldig, meer dan 180 graden rond. De terrassen zijn heel aangenaam, zowel het dakterras (meubilair van de foto's op de website is er wel niet meer, maar er staat wel een grote tafel), het terras aan de voorzijde als het overdekte terras bij het zwembad. Er zijn veel en goede zonnebedden bij het zwembad. De pingpongtafel (met zicht op zee) stond volgens mij niet op de website, toch een meerwaarde. Gastvrouw Ingrid en haar man waren heel aangenaam en behulpzaam. Het enige dat me echt gestoord heeft, was dat er erg weinig basisproducten voorzien waren in een huis van toch de duurdere prijsklasse en waarnaar de meesten met het vliegtuig reizen en soms maar een week verblijven. Enkel één blokje voor de afwasmachine, één vuilzak en een aantal rollen WC-papier waren voorzien. Geen peper en zout, olijfolie, koffiepads, aluminiumfolie, wasproduct, afwasmiddel en -sponsje, ...

Mevr. Hilde Schrooten

10

"Tophuis"

mei 2013 Een tophuis op een topligging. Wat kan een mens zich meer wensen onder het Portugese zonnetje?

Roib Floor

8

"Prachtig vakantiehuis met veel ruimte"

april 2013 Prachtig vakantiehuis ! Zeer veel ruimte in het huis. Vriendelijke behulpzame gastheer en dame die nederlands en engels spreken. Mooi dakterras met BBQ en overal uitzicht op zee. Prima week gehad met twee gezinnen. Het weer kon beter in onze vakantieweek maar het zwembad was verwarmd en Lissabon dichtbij. Het uitzicht over de stad vanaf het Christo Rei, aan de oever van de Taag, was grandioos. Gegolfd op Quinta do Peru , prachtige baan maar toch lekker rustig.

Ad en Monique

Prijs bekijken